Nyby

Enkelt å være frivillig med en app!

Som frivillig bidrar du til at andre innbyggere får en tryggere, bedre hverdag. Frivilligheten settes stor pris på. Frivilligsentralen på Tynset ønsker å gjøre det enklere og mer fleksibelt å være frivillig.

Tynset Kommune har valgt å ta i bruk Nyby - enn app som gjør det enklere for deg som frivillig. Når du bruker Nyby får du oppdrag direkte inn i appen og du kan selv velge om du har tid og lyst til å engasjere deg på hvert enkelt oppdrag!

 Mars-24. ble det lansert ny gruppe som heter "TYNSETHJELPA" her kan du som har behov for praktisk hjelp eller pårørende som ønsker hjelp til sine, kunne legge inn oppdrag. Det vil da være en avtale som blir inngått mellom bruker og godkjente Frivillige. Dette er en enklere en til en kommunikasjon. Eksempel på oppdrag kan være; vedbæring, bytte gardiner, vindusvask, måke snø, følge til frisør eller butikk.

Gruppen Bistand til beboere på institusjon er det ansatte i hjemmetjenesten og ved institusjonen som legger ut forespørsler på vegne av brukeren, og gjør avtaler med frivillige via appen. Eksempel ut å gå en tur, lesestund, bære inn eller stable ved, snømåking, turgåing, handling, hente en pakke på posten, skifte lyspærer osv.

Du svarer kun ja, på de oppdrag som passer for deg (og du trenger ikke å svare nei). Bli med da vel! Last ned appen Nyby på din telefon. Du blir henvist til Frivilligsentralen for medlems forespørsel, så ringer vi deg for å følge opp.

Hvordan gjør du det?

Last ned Nyby-appen på din smarttelefon. Søk Tynset. Nå får du opp aktive grupper på Tynset. Velg den gruppen som passer deg. Trykk på «Bli med i gruppa», velg så om du trenger hjelp eller om du vil bidra som frivillig.


Mer informasjon på https://nyby.no/


2024 © Tynset frivilligsentral